thumbsup.dk logo

Navngivning og payoff

At vælge det rigtige navn til en ny virksomhed, eller produkt, kan være ekstremt svært, og tage meget lang tid. Én af de helt store udfordringer er ofte, at virksomhedsejerne, har en klar idé om hvad de er ved at skabe, men ikke kan kommunikere det ud med få ord. Her kan det være en fordel at få et par friske øjne, til at komme med et par bud, eller give jer nogle øvelser til, hvordan I kan gribe navngivningsprocessen an.

Nyt payoff/tagline/slogan

Et payoff skal være sigende, men ikke åbenlyst. Det skal understøtte virksomheden eller produktet, men må samtidig gerne have lidt kant. Det giver modtagerne en lille spagsprøve på, hvad de kan forvente sig, inden de har stiftet bekendskab med produktet eller firmaet – og ja det kan være virkelig svært at finde på et godt payoff!

Brug for hjælp?

Søger I hjælp og/eller sparring til navngivning af virksomhed eller produkt. Eller mangler I et payoff som sparker røv? Stig fra Thumbs Up står gerne til rådighed for at hjælpe jer på vej. Skriv til: stig@thumbsup.dk eller ring på tlf.: 4029 2324.

Kontakt

Skal vi arbejde sammen?

Indtast dine kontaktoplysninger og en kort opgavebeskrivelse, så vil du blive kontaktet ASAP.