thumbsup.dk logo

Logodesign

Logoet er kernen i din visuelle identitet. Det er dét dine kunder genkender hver gang de tænker på dit brandt, og ikke mindst, så er det noget du skal se på hver evig eneste dag.

Derfor er det ekstremt vigtigt at få udarbejdet et logo som er repræsentativt, genkendeligt, enkelt, professionelt og ikke mindst noget du er glad for. Man kan ændre logoer med tiden, men vær varsom. Hver gang du ændre logo, piller du ved noget at fundamentet i din virksomhed.

Designet fra bundet

Vælger du Thumbs Up til at designe dit logo, så får du en skræddersyet løsning. Her er der ingen smutveje gennem gratis filer som er blevet benyttet tusindvis af gange. Du får et logo som er tegnet i hånden, og efterfølgende vektoriseret, så du kan bruge det i alle størrelser. Det leveres i alle de filformater du har brug for, og selvfølgelig lever op til alle de gængse regler et logo skal leve op til.

Hvad koster et logo?

Det kan svinge utroligt meget! For store virksomheder, som skal have deres logo på bygninger, biler, firmatøj, emballage og meget mere, så vil et logo typisk noget mere, end hvis tante Oda skal bruge et logo til sin hækleklub. Grunden til prisforskellen er risikoen. Kommer tante Oda med et logo som ikke er gennemarbejdet, nå ja det er der nok ikke mange der tænker over, men en virksomhed vil have flere udgifter til diverse tryksager. Derfor er der forbundet en større risiko ved, at ændre logoet, og logodesigneret bør derfor tage sig ekstra god tid, til at teste og afprøve flere løsninger – denne tid koster.

Er du på udkig efter et super billigt logo, så er du havnet på den forkerte side. Thumbs Up er langt fra den billigste løsning – man absolut heller ikke den dyreste!

Hør mere...

Er du interesseret i at høre mere, så udfyldt formularen her under eller ring til Stig fra Thumbs Up på telefonnummer 4029 2324.

Kontakt

Skal vi arbejde sammen?

Indtast dine kontaktoplysninger og en kort opgavebeskrivelse, så vil du blive kontaktet ASAP.